Kwaliteitsgarantie

Bij Brik Projects weet u vooraf precies waar u voor tekent, via het lastenboek dat met de verkoopovereenkomst wordt meegeleverd.

De aankoop van vastgoed is een belangrijke beslissing die u enkel kan nemen bij een bedrijf dat u in vertrouwen kan nemen en de zaken duidelijk op een rijtje zet. Alle persoonlijke toetsen die u aan uw appartement wenst aan te brengen worden in detail genoteerd en vooraf ter goedkeuring voorgelegd. Wij wensen elke verrassing zowel qua meerwerken als wat de afwerking betreft uit te sluiten zodat u met vertrouwen kan uitkijken naar de oplevering van uw appartement.

Wij werken enkel met de beste aannemers en architecten en kunnen zo de hoogstaande kwaliteit van uw residentie garanderen. Wij bieden tevens de mogelijkheid om de volledige coördinatie van de inrichting aan onze interieurdecorateurs over te laten, zodat u bij het overhandigen van de sleutels echt een droom realiseert. Ten slotte werken wij steeds met een voltooiingsgarantie volgens de Wet Breyne zodat al uw voorschotten gegarandeerd zijn door een van onze Belgische grootbanken.

Close Panel

Nieuw te koop

OFFICIELE VERKOOP VANAF 24 MAART – LANCERINGSPRIJS voor de snelle beslissers: 2 SLAAPKAMER vanaf €165.800 ipv €168.800

Residentie "Rose", Rozenlaan Bredene.

Meer info