Over Brik Projects

De twee vennoten van Brik Projects hebben meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling en realisatie van residentieel vastgoed, waaronder meer dan 500 woningen en 7.000 appartementen.

Brik Projects is ontstaan vanuit het idee om onze klanten appartementen te leveren zonder zorgen en met een maximale persoonlijke service. Van ontwerp tot oplevering stellen wij onze technische, creatieve, administratieve en financiële know-how ter beschikking voor de realisatie van uw appartement. Wij staan garant voor de opvolging, vanaf het projectidee tot de oplevering. Het is onze eer en reputatie om bij elk project het in ons gestelde vertrouwen waar te maken. Brik Projects bouwt voornamelijk op plan. Deze manier van werken laat een verregaande personalisatie en flexibiliteit van uw appartement toe. De smaak van inrichting en indeling van een appartement is immers voor iedereen verschillend.

Brik Projects vindt deze persoonlijke benadering belangrijk en laat dan ook graag verschillende keuzemogelijkheden toe. Brik Projects onderscheidt zich door haar service. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met eigen interieurdesigners die in overleg met u uw verblijf volgens uw eigen stijl inrichten: van trendy modern tot klassevolle warme interieurs. Uiteraard staat het u ook vrij om de volledige inrichting zelf te realiseren. Brik Projects voorziet haar begeleiding in al de keuzes die U dient te maken bij uw project als een unieke klantenservice zodat u met vertrouwen kan uitkijken naar de oplevering van uw appartement.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij tonen u graag onze projecten. Bent u op zoek naar vastgoed als belegging, dan overloopt onze financiële adviseur met u graag de voordelen en mogelijkheden.

Close Panel

Nieuw te koop

OFFICIELE VERKOOP VANAF 24 MAART – LANCERINGSPRIJS voor de snelle beslissers: 2 SLAAPKAMER vanaf €165.800 ipv €168.800

Residentie "Rose", Rozenlaan Bredene.

Meer info