Residentie "Rose", Rozenlaan Bredene

 

LAATSTE UNIEKE KANS VOOR EEN TOPAPPARTEMENT AAN BETAALBARE PRIJS! BEL ONS METEEN VOOR EEN BEZOEK! APPARTEMENTEN ZIJN GESCHILDERD BIJ OPLEVERING DUS ENKEL NOG UW KOFFERS MEENEMEN!

De Rozenlaan in Bredene is in volle opmars, 6 oude gebouwen worden afgebroken en in de plaats komen prachtige nieuwbouwresidenties. Profiteer nu mee van de stijgende trend in de komende jaren in de Rozenlaan. Brik Projects bouwt hier 10 luxe appartementen, vlakbij het strand, de duinen, de winkels en de restaurants. De residentie voelt warm, trendy en gezellig aan. Elk appartement heeft zeer grote terrassen waar u kan genieten van de gezonde zeelucht en de strandpassage. De terrassen achteraan hebben een volledig open uitzicht zonder inkijk, zodat u s’ avonds in alle rust kan dineren in de warme gloed van de ondergaande zon.

Afwerking

De algemene afwerking van dit project is van een zeer hoge standaard en voorziet ruime parkings en gratis fietsenstallingen. De binneninrichting van uw appartement wordt volledig volgens uw persoonlijke wensen uitgevoerd. Onze standaard afwerking is ongeëvenaard en laat onder meer zonder meerprijs de keuze uit verschillende vloeropties. De standaard van onze badkamer- en keukeninrichting voorziet alle moderne comfort. In de keuken vindt u dan weer de modernste apparatuur om uw gerechtjes klaar te maken. Aangezien onze residenties op plan worden verkocht, heeft u een ruime mogelijkheid om de afwerking een persoonlijke toets te geven. Wij werken hiervoor met onze eigen interieurdecorateurs die u graag bijstaan tot in de kleinste details. Op dit gebied is onze service werkelijk uniek: wij beperken ons niet tot de keuze van de vloeren, doch kunnen u tevens bijstaan in de perfecte combinatie van kleuren, gordijnen, verlichting en meubilair.

Locatie

Heeft u Bredene al ontdekt? De prachtige beach- en surfclub? De laatste nieuwe architectuur? De nieuw aangelegde pleinen met hun gevoel voor ruimte? Bredene heeft een grenzeloze ongerepte natuur, de warmte en gezelligheid van een dorp: deze parel van onze kust is in volle opmars! Residentie “Rose” ligt vlakbij de hoek van de Kapelstraat en de Rozenlaan, een echte comfortligging met de winkels en restaurantjes om de hoek. Bovendien zijn de duinen vlakbij en heeft u hierop vanop uw terras zijdelings zicht. Dergelijke locaties worden zeer schaars aan onze kust. Via de kusttram die u neemt op 100 meter, bent u in 3 minuten in Oostende en last but not least is Bredene op een zucht van de uitrit van de autosnelweg: niet te versmaden wanneer u van een welverdiend weekend wenst te genieten.

Close Panel

Nieuw te koop

OFFICIELE VERKOOP VANAF 24 MAART – LANCERINGSPRIJS voor de snelle beslissers: 2 SLAAPKAMER vanaf €165.800 ipv €168.800

Residentie "Rose", Rozenlaan Bredene.

Meer info