RESIDENTIE DUINENVELD, Bredene

RESIDENTIE DUINENVELD, Duinenstraat 246, Bredene

Eén van de topliggingen in Bredene

Dit is een project op mensenmaat van 10 appartementen. Uw appartement bevindt zich vlakbij de bruisende kern van Bredene-bad, met het strand, de duinen, de winkels en de restaurants van Bredene op wandelafstand. En met de kusttram bent u zo in Oostende. In Bredene kan U geen betere locatie vinden!

De residentie is opgetrokken in een sobere, speelse architectuur met grote glasramen. Het internationale architectenbureau Arcas heeft hier weer een knappe architectuur getekend die een nieuwe landmark in de Duinenstraat zal vormen.

Elk appartement heeft haar eigen terras, waar U kan genieten van de gezonde zeelucht. De terrassen achteraan hebben een volledig open uitzicht zonder inkijk op de achterliggende velden.

AFWERKING

De algemene afwerking van dit project is van een zeer hoge standaard en voorziet ruime parkeerplaatsen en fietsenstallingen.

De binneninrichting van Uw appartement wordt volledig volgens Uw wensen uitgevoerd. Onze standaard afwerking is zeer degelijk van kwaliteit en laat ondermeer zonder meerprijs de keuze uit verschillende vloerkeuzes en keukendesigns.

De standaard van onze badkamer- en keukeninrichting voorziet alle moderne comfort. Naast alle sanitair, voorziet de badkamer een wastafelmeubel met spiegelverlichting. In de keuken vindt U dan weer de modernste apparatuur om uw gerechtjes klaar te maken.

Aangezien onze residenties op plan worden verkocht, heeft U een ruime mogelijkheid om de afwerking een persoonlijke toets te geven.

Interesse in plannen en prijzen?

Vul éénmalig uw gegevens in en krijg informatie over deze appartementen toegestuurd.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart